Marsono

Prof.Dr.Marsono,S.U. (Temanggung, 10 Agustus 1949) iku dadi guru besar tetap ing Fakultas Ilmu Budaya Universitas Gadjah Mada, mulang ing Strata Diploma 3, S1, S2, lan S3 ing mata kuliah: Linguistik, Èlmu Sastra, Budaya Nusantara, lan Èlmu Pariwisata. Panjenengané uga dadi guru besar luar biyasa ing Fakultas Pasca Sarjana UNS Surakarta, Fakultas Pasca Sarjana UIN Sunan Kalijaga Yogyakarta, lan STPMD Yogyakarta[1]. Karyané mligi ngambah fonetik (1986, 1989, 1993, 1999,, 2006, 2008), Kraton Jogja, The History and Cultural Heritage (Anggota Penulis, 2002). Penghargaan kang wis tau ditampa déning piyambaké ing antarané ya iku Satyalancana Karya Satya 20 Tahun dari Présidhèn RI (2000) lan Kesetiaan 25 Tahun Mengabdi UGM (2003).

Prof.Dr.Marsono,S.U.
Lair(1949-Cithakan:NOMORBULAN-10)10 Agustus 1949
Temanggung, Jawa Tengah
Anggota sakaUniversitas Gadjah Mada

RéferènsiBesut

  1. "Morfologi-Basa Indonesia dan Nusantara". Yogyakarta: Gadjah Mada University Press"

Pranala njabaBesut