Martin Anderson (ahli ékonomi)

Martin Anderson (lair ing Lowell, Massachusetts, 5 Agustus 1936- surut 3 Januari 2015, nalika surut umuré 78), iku sawijining ahli ékonomi Amérika lan panaséhat pulitik.[1] Dhèwèké kuliah ing Dartmouth College. Dhèwèké omah-omah karo Annelise Graebner ing tanggal 25 September 1965.

RéferènsiBesut