Tuduhaké menu pokok

5 Agustus punika dinten ingkang kaping 217 utawi 218 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut

4 Agustus – 5 Agustus – 6 Agustus