Kiai Haji Mas Mansur (lair ing Surabaya, Jawa Wétan, 25 Juni 1896 – pati ing Surabaya, Jawa Wétan, 25 April 1946 ing umur 49 taun) iku tokoh Islam lan pahlawan nasional Indonésia. Panjenengané disarèkaké ing Pasaréyan Gipo, sisih wétan Masjid Ampel, Surabaya.

Gambar:Mas Mansur.jpg
Kiai Haji Mas Mansur



Didhisiki déning:
KH Hisyam
{{{jabatan}}}
1937—1941
Diganti déning:
Ki Bagus Hadikusumo