Kutha Masohi, Maluku Tengah

(Kaelih saka Masohi)

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Maluku Tengah {{{nama dati2}}}]]

Kutha Masohi, Maluku Tengah
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri81.01.17 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

Kutha Masohi iku kacamatan ing Kabupatèn Maluku Tengah Propinsi Maluku.

Kabupatèn Maluku Tengah