Tuduhaké menu pokok

Mayu Watanabe
渡辺麻友
Mayu Watanabe.jpg
Pratélan latar wuri
ParabanMayuyu (まゆゆ?)
SakaPrefektur Saitama, Jepang
GénreJ-pop
Mangsa akarya8 April 2007 - saiki
LabèlAKS
You! Be Cool/King Records
Pony Canyon
Sony Music Records
Sing magepokanWatarirouka Hashiritai AKB48
Sana jaringanwww.watanabemayu.jp

Mayu Watanabé (渡辺 麻友 Watanabé Mayu?, lair 26 Maret, 1994 ing Prefecture Saitama) ya iku salah sijiné anggota saka grup idola AKB48 ing Team A. Saliyané iku dhèwèké uga dadi anggota unit Watarirouka Hashiritai posisi tengah ngarép , lan anggota Team Dragon. Duwéni jénéng liya ya iku Mayuyu.

KarirBesut

Mayu Watanabé "Hikaru Monotachi" (dirilis 21 November 2012), wés kedol nganti 92.000 kopi ing minggu kapisan bisa ing dhuwur tangga tembang Oricon minggon kanggo minggu tanggal 3 Dhésèmber. Déning single sedurungé, "Synchro Tokimeki" (dirilis ing Sasi Fèbruari) lan "Otona Jelly Beans" (dirilis ing sasi Juli), manggon ing urutan 2 lan 3 ing chart minggon Oricon. Sawisé Maéda Atsuko iku "Flower" (Juni 2011), Itano Tomomi s "Fui ni" (Juli 2011), lan Sashihara Rino "Ikujinashi Masquerade" (Oktober 2012), Watanabé ya iku penyanyi solo AKB48 kang paling dhuwur posisiné. "Hikaru Monotachi" diatur déning artis vocaloid Hachioji P, lan ilustrasi kanggo visual déning Aki Akané.

DiskografiBesut

Singel soloBesut

  1. Hikaru Monotachi
  2. Koio fun Jatta
  3. Sayonara no Hashi
  4. Hikaru Monotachi (instrumental)
  5. Koio fun Jatta (instrumental)
  6. Sayonara no Hashi (instrumental)[1]

Karo AKB48Besut

Singel digital

Karo Watarirouka Hashiritai 7Besut

TeaterBesut

Team B 1st Stage "Seishun Girls"
  1. "Ame no Dōbutsuen" (雨の動物園?)
  2. "Fusidara na Natsu" (ふしだらな夏?)
Team B 2nd Stage "Aitakatta"
  1. "Nageki no Figure" (嘆きのフィギュア?)
  2. "Nagisa no Cherry" (渚のCHERRY?)
  3. "Senaka Kara Dakishimete" (背中から抱きしめて?)
  4. "Rio no Kakumei" (リオの革命?)
  5. "Skirt, Hirari" (スカート、ひらり?)
Team B 3rd Stage "Pajama Drive"
  1. "Pajama Drive" (パジャマドライブ?)
Team B 4th Stage "Idol no Yoake"
  1. "Zannen Shōjo" (残念少女?)
Theatre G-Rosso "Yume o Shinaseru Wake ni Ikanai"
  1. "Hajimete no Jelly Beans" (初めてのジェリービーンズ?)
Team B 5th Stage "Theater no Megami"
  1. "Hatsukoi yo Konnichiwa" (初恋よ こんにちは?)

FilmografiBesut

DramaBesut

Acara varietasBesut

  • AKB Nemousu Terebi (AKBネ申テレビ?) (2008-)
  • AKBingo! (2008-)
  • Shūkan AKB (週刊AKB?) (2009-)
  • Naruhodo High School (2011-)

MediaBesut

RadioBesut

  • AKB48 Ashitamade Mōchotto (AKB48明日までもうちょっと。?) (Nippon Cultural Broadcasting, 2008-)
  • Watarirouka Hashiritai no Aoi Mirai e Hatsukoi Dash! (渡り廊下走り隊の青い未来へ初恋ダッシュ!!?) (Nippon Cultural Broadcasting, 3 Januari 2009-27 Juni 2009)

Buku fotoBesut

  • B.L.T. U-17 Summer (7 Agustus 2008)
  • B.L.T.U-17 Vol.11 Sizzleful Girl 2009 Summer (5 Agustus 2009)
  • Mayuyu (渡辺麻友1stソロ写真集「まゆゆ」?) (13 Mèi 2011) solo

Pranala njabaBesut

RéferènsiBesut

  1. www.mayuwatanabe.com(ditingali tanggal 29 November 2012)