Mbabane iku kutha krajan sisan kutha gedhé dhéwé ing Swaziland. Sing ndunungi ana 76.200 jiwa (2004). Pusat administratif Swaziland dipindahaké saka Manzini menyang kutha iki ing taun 1902.

Mbabane
Wangun dalan ing Mbabane
Wangun dalan ing Mbabane
Nagara Swaziland
DistrikHhohho
Cacah warga (2003)
 • Gunggung95.000
Situs wèbhttp://www.mbabane.org.sz/
Peta lokasi Mbabane

Kutha kembarBesut

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut