Tuduhaké menu pokok

Megan Denise Fox (lair ing Oak Ridge, Tennessee, Amérikah Sarékat, 16 Mèi 1986; umur 33 taun) ya iku aktris lan model kang kebangsaané Amérikah Sarékat kondhang amarga dadi bintang filem ning Holiday In the Sun (2001), Ning umur 5 taun, dhèwèké wus olih pelatihan ning babagan drama lan jogèd ning lembaga sosial ning kutha kalairané.[1] Ning umur 10 taun, dhèwèké pindah ning florida amarga dhèwèké remen ning babagan akting, akting disinauni nganti lulus SMU.[1] Ning umuré kang 13 taun, Megan cilik wis duwé bakat ning babagan seni.[1] Dhèwèké tau menang kompetisi ning babagan modeling lan jogèd, iki kang mbuktikaké.[1]

Megan Fox
MeganFoxSept10TIFF.jpg
Fox at the 2010 Toronto International Film Festival in September 2010.
LairMegan Denise Fox
(1986-05-16) Mèi 16, 1986 (umur 33)
Oak Ridge, Tennessee, US
PakaryanActress, model
Taun aktif2001–present
BojoBrian Austin Green (m. 2010–present)

Nanging ning taun 2001, Megan nembé nyoba akting ning dunya filem.[1] Filmé kang pisanan judhulé HOLIDAY IN THE SUN, filem iki mbuka kariré ning dunya seni peran.[1] Peran pembantu kang tau dilakoni déning dhèwèké anggawe dhèwèké olih kahormatan kanggo dadi pemeran utama ning filem TRANSFORMES kang dirilis ning taun 2007.[1]

Megan kang nembé-nembé iki dinobataké paca pambaca priya dadi wanita paling seksi.[1] Darah Indian kang ngalir ning awaké anggawe dhèwèké seneng maring tattoo.[1] Ana 9 tattoo kalebu foto Marilyn Monroe anna ning awaké.[1]

Ning kauripané, Megan wus tunangan karo pepujaning atiné, Brian Austin Green.[1] Megan lan Austin dadian awit taun 2004.[1] Dhèwèké sempet nguumumaké kanggo nikah ning taun November 2006.[1] Nanging, gayutané ora mulus. Megan pedot lamarané karo Brian ning akir wulan Fèbruari ning taun 2009.[1]

Akiré kanthi resmi Megan negasaké manawa dhèwèké wus putus karo Brian.[1] Dhèwèké uga mbantah niaté kanggo nikahi mantan kekasihé mau.[1] Wektu-wektu iki dhèwèké esih seneng urip dhèwèkan.[1]

Megan, mbantah berita-berita babagan gosip megan nganggo operasi botox.[2] Kanggo mbantah berita mau Megan masang fhoto èlèk ning facebook pribadiné.[2] Foto-foto mau, mbuktikaké manawa dhèwèké ora nganggo botox.[2]

Cathetan sukuBesut

  1. a b c d e f g h i j k l m n o p q kapanlagi.com biografi megan fox (dipununduh tanggal 13 Juli 2011)
  2. a b c kapanlagi.com berita megan fox (dipununduh tanggal 13 Juli 2011)