Mbobot

(Kaelih saka Meteng)

Mbobot yaiku kaanan wong wadon sing lagi ngandhut jabang bayi. Biasané suwéné nganti 9 sasi 10 dinā.

Wanita lagi mbobot

Delengan ugaBesut

RéferènsiBesut