Tuduhaké menu pokok
Milan Baros ing klub SK Slavia

Milan Baroš (lair 28 Oktober 1981) iku salah siji juru main bal-balan saka negara Republik Céko. Kariré ing klub yaiku naté bélani sawènèh klub gedhe ing Éropa antarane Liverpool FC lan Aston Villa. Mligi nalika bélani Liverpool Baros kasil ngrengkuh Liga Champions Éropa ing taun 2005, nalika Liverpool menang adhu pinalti kalawan klub Serie A, AC Milan kang dimainaké ana Attaturk Olympic Stadyumu, Istanbul, Turki.