Mirit, Kebumèn

Mirit iku kacamatan ing Kabupatèn Kebumèn.[1]

Mirit
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiMirit
Mirit kapernah ing Jawa Tengah
Mirit
Mirit
Mirit kapernah ing Indonesia
Mirit
Mirit
Koordhinat: 7°47′07″S 109°47′30″E / 7.78524°S 109.7916°E / -7.78524; 109.7916Koordhinat: 7°47′07″S 109°47′30″E / 7.78524°S 109.7916°E / -7.78524; 109.7916
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKebumèn
Kodhe laladan
administrasi
33.05.08

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.