Magénta: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku (2) using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
Masyarakat awam kerep kliru bedhakaken magénta karo jambon utawa abang. Babagan iki ora patiya trep amarga ana unsur biru ing sajroning warna iki.
 
''Magénta'' ya iku jenisjinis [[warna]] antarane [[ungu]] lan [[Mawar (warna)|mawar]].
{{-}}
== Pita warna magenta ==
63.840

besutan