Nusantara: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎Uga pirsani: éjaan, replaced: Indonesia → Indonésia, Uga delengen → Uga pirsani using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
'''Nusântara''', utawa sok-sokan tinulis '''Nuswantara''' ing [[basa Jawa]], iku sawijining konsèp [[politikpulitik]]. Tembung iki kabangun saka rong tembung '''nusa''' (pulo) lan '''antara''' (liya). Ing konsep kanagaran [[Jawa]], praja Karaton dibagi dadi telu:
# [[Nagara Agung]]
# [[Mancanagara]]
63.801

besutan