Warsawa: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎Pranala njaba: éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
| Situs wèb resmi: || [http://um.warszawa.pl/ um.warszawa.pl]
|-
! colspan="2" | PolitikPulitik
|- style="background: #ffffff;"
| Walikutha: || [[Hanna Gronkiewicz-Waltz]]
62.943

besutan