Provinsi Ferrara: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
}}
[[Gambar:Ferrara mappa.png|thumb|right|250px|Peta Ferrara]]
'''Provinsi Ferrara''' ([[basa Italia]]: ''Provincia di Ferrara'') iku sawijining [[Provinsi Italia|provinsi]] ing ''regione'' [[Emilia-Romagna]], [[Italia]]. IbukuthanéKutha krajané ya iku [[Ferrara]].
 
Jembar wewengkon 2,632&nbsp;km², lan total populasi 349,774 (2005). Ana 26 ''[[comuni]]'' (singular: ''[[comune]]'') ing provinsi iki.<ref>[http://www.upinet.it/indicatore.asp?id_statistiche=6 Upinet]</ref>, delengen [[Comuni ing Provinsi Ferrara]]. Ing tanggal [[30 Mei]], [[2005]], komunitas utama miturut cacahing pedunungpadunung antara liya:
 
{| class="wikitable"
63.857

besutan