Batang: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: Kabupaten → Kabupatèn using AWB
c (éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan, replaced: Kabupaten → Kabupatèn using AWB)
Kutha Batang iku [[Kutha krajan]] [[KabupatenKabupatèn Batang]], [[Provinsi]]: [[Jawa Tengah]]
 
== Mangga Kapurih Ugi Mriksani ==
6.697

besutan