Montenégro: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (éjaan, replaced: Pemerintah → Pamaréntah (2) using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
| [[Basa Serbia|Serbiyan]]
|-
| '''[[IbuKutha kotakrajan]]'''
| [[Podgorica|Podgoritsa]]
|-
348.872

besutan