Wikipédia:Wara-wara: Béda antara owahan

14 bèt wis ditambahake ,  14 taun kepungkur
c
(Wara-wara Milis)
 
==Milis Wiki_jv==
Wis ana Milis kanggo para sutresna Wiki jv diaturi ''join'' ing Milis iki minangka ajang silaturahmi, tukar pikiran, brainstorming, dhiskusi bab-bab kang magepokan karo Wikipedia, utamané Wikipedia Abasa Jawa. Alamaté: [http://tech.groups.yahoo.com/group/wiki-jv/ ning kéné]
Matur nuwun.
 
78.625

besutan