Wulung: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  5 taun kepungkur
c
Cahyo Ramadhani mindhahaken kaca Elang dhumateng Garudha: "elang" dudu basa Jawa. "garudha" wis racak dianggo jroning tulisan taun 1900an minangka tembung umum.
c (→‎Ciri-ciri: éjaan using AWB)
c (Cahyo Ramadhani mindhahaken kaca Elang dhumateng Garudha: "elang" dudu basa Jawa. "garudha" wis racak dianggo jroning tulisan taun 1900an minangka tembung umum.)
63.805

besutan