Sekolah dhasar: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
→‎Permasalahan: éjaan using AWB
c (→‎Permasalahan: éjaan, replaced: maneh → manèh (2) using AWB)
(→‎Permasalahan: éjaan using AWB)
 
== Permasalahan ==
Amerga letak geografis Indonésia, dadi masalah sing paling gedhe ya iku pemerataan guru ing dhaérah-dhaérah kang terpencil. Parahe manèh, déné pamaréntah nyebutna menawamanawa akeh guru sing wis diangkat dadi [[PNS]], nanging isih akeh uga guru kang durung kaangkat dadi PNS. Ditambah manèh ana uga guru sing digaji namung <u>+</u>Rp. 100.000,- sesasi.
 
== Deleng uga ==
348.872

besutan