Nagara: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c (ubah kata, replaced: yaiku → ya iku (5) using AWB)
* '''Roger F. Soltau''' <br />''Nagara iku alat utawa wewenang kanggo ngatur utawa ngendalèkaké ''persoalan bersama'' tumrap masyarakat''.
* '''Prof. R. Djokosoetono''' <br />''Nagara iku sawijining paguyuban manungsa utawa kumpulan manungsa kang ana ing ngisor siji pamaréntahan kang padha.''
* '''Prof. Mr. Soenarko''' <br />''Nagara iku paguyuban padunung kang ndarbèni daerahlaladan tartamtu, kang kakuwasan nagara lumaku ing kana minangka sawijining kadhaulatan.''
 
== Delengen uga ==
348.872

besutan