Gajah: Béda antara owahan

11 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
(→‎top: éjaan using AWB)
Famili '''Gajah''' ('''Elephantidae''') iku famili saka [[ordo]] [[Pachyderm]], lan siji-sijiné famili sing kasisa saka ordo [[Proboscidea]].
 
Gajah iku sawijining kéwan sing ana ing [[Indonésia]]. '''Gajah''' iku [[mamalia]] lan arupa [[kéwan dharat]] paling gedhé ing [[Bumi|donya]]. Ana 2 spesies gajah ing [[Bumi|donya]] ya iku:
# [[Gajah Asia]] (biyèn dikenal minangka '''Gajah Indhia''')
# [[Gajah Afrika]]
352.737

besutan