Radius Prawiro: Béda antara owahan

11 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
éjaan using AWB
c (éjaan, replaced: Indonesia → Indonésia (22) using AWB)
(éjaan using AWB)
|successor6 = [[Rachmat Saleh]]
|birth_date = {{birth date|1928|9|19}}
|birth_place = {{nagara|BelandaWalanda}} [[Kota Yogyakarta|Yogyakarta]], [[Hindia BelandaWalanda]]
|death_date = {{death date and age|2005|5|26|1928|9|19}}
|death_place = {{nagara|Jerman}} [[München]], [[Jerman]]
|religion = [[Kristen]]
}}
Dr. '''Radius Prawiro''', Drs.ec.,AK ({{lahirmati|[[Kota Yogyakarta|Jogjakarta]], [[Hindia-BelandaWalanda]] (kini [[Indonésia]])|29|6|1928|[[München]], [[Jerman]]|26|5|2005}}) ya iku sawijining [[ékonomi|ekonom]] lan [[politikus]] [[Indonésia]].
 
== Pendhidhikan ==
Anake guru kanthi nama Prawiro, Radius ngrampungake pendhidhikan dhasar nganti menengah atas ing Yogyakarta. Nalika isih ana ing tingkat [[SMP]] taun [[1942]], dheweke sempet sepet dadi tukang rokok. Candhake dheweke nerusake pendhidhikan ing ''Nederlandsche Economicscshe Hogeschool'', [[Rotterdam]], [[BelandaWalanda]]. Sawise lulus, dheweke mlebu Fakultas Ekonomi [[Universitas Indonésia]] ing Jakarta.
 
== Karier ==
352.737

besutan