Paraceratherium: Béda antara owahan

17 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku (2) using AWB)
(→‎top: éjaan using AWB)
}}
 
'''Paraceratherium''' ya iku salah sawijining jinis dinosaurus sing urip nalika jaman pungkasan. Jeneng liyane ya iku 'Baluchitherium'. Kewan iki diprakirakake urip ing antarane jaman Miocene kawitan.
 
==Pranala Jaba==
352.737

besutan