Kaliori, Rembang: Béda antara owahan

933 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
éjaan using AWB
(→‎top: éjaan using AWB)
(éjaan using AWB)
{{Kacamatan
{| class="toccolours" width=180px tableborder="1" cellspacing="0" style="padding: 0.3em; float:right; margin: 3px 3px 1em 1em; border:1px solid #ccf; text-align:center;"
| jeneng = Kaliori
| style="padding:3px 10px;" |<big>'''Kacamatan Kaliori'''</font>
|style dati2 ="font-size: 90%;"|[[Kabupatèn Rembang]]
|-
| jeneng camat =
|style="color:#ffffff; background-color:#ffdead;"|'''<span style="color: black; text-decoration: underline;">[[Kabupatèn]]</span>'''
| jembar =
|-
| padunung =
|style="font-size: 90%;"|[[Kabupatèn Rembang]]
| cacah dati4 = /
|-
|}}
|style="color:#ffffff; background-color:#ffdead;"|'''<span style="color: black; text-decoration: underline;">[[Camat]]</span>'''
|-
|style="font-size: 90%;"|[[---]]
|-
|style="color:#ffffff; background-color:#ffdead;"|'''<span style="color: black;">[[Jembar]]</span>'''
|-
|style="font-size: 90%;"|---
|-
|style="color:#ffffff; background-color:#ffdead;"|'''<span style="color: black;">[[Penduduk]]</span>'''
|-
|style="font-size: 90%;"|---
|-
|style="color:#ffffff; background-color:#ffdead;"|'''<span style="color: black;">[[Désa]]/[[Kalurahan]]</span>'''
|-
|style="font-size: 90%;"| ---/--- <br>
|-
|}
 
'''Kacamatan Kaliori''' iku [[kacamatan]] ing [[kabupatèn]] Rembang, [[Jawa Tengah|Propinsi Jawa Tengah]], [[Indonésia]]. Kacamatan iki wewatesan ing sisih lor karo [[Segara Jawa]], ing sisih wétan karo [[Rembang, Rembang|Kacamatan Rembang]] lan [[Sulang, Rembang|Kacamatan Sulang]], ing sisih kidul karo [[Sumber, Rembang|Kacamatan Sumber]] lan ing sisih kulon karo [[Kabupatèn Pathi]].
 
== Désa-Désadésa ==
Kacamatan Kaliori dumadi saka 23 [[désa]] kapérang jroning 70 [[Rukun Warga]] (RW) lan 255 [[Rukun Tetangga]] (RT). Kanthi gunggung désa sing akèh iki andadèkaké kacamatan Kaliori bebarengan karo [[Sarang, Rembang|kacamatan Sarang]], [[Pamotan, Rembang|kacamatan Pamotan]] lan [[Pancur, Rembang|kacamatan Pancur]] minangka kacamatan ing Kabupatèn Rembang kanthi cacah désa paling akèh katelu sawisé kacamatan Rembang (27 désa lan 7 kalurahan) lan [[Kragan, Rembang|kacamatan Kragan]] (27 désa).
 
 
 
{{kacamatanKacamatan-stub}}
352.737

besutan