Terusan Suèz: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
[[Terusan]] iki ndadèkaké [[transportasi banyu]] saka [[Éropah]] menyang [[Asia]] bisa luwih cepet amarga tanpa ngubengi [[Afrika]]. Sakdurungé ana kanal iki, transportasi diayahi kanthi ngosongaké kapal lan barang-barang digawa liwat daratan antara [[Segara Tengah]] lan [[Segara Abang]].
 
Terusan iki kapérang dadi rong bagéan, yaikuya iku bagéan [[lor]] lan bagéan [[kidul]] [[Tlaga Great Bitter]], lan nguhubungaké [[Segara Tengah]] karo [[Teluk Suèz]]
 
== Uga Pirsani ==
6.697

besutan