Alvin Adam: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎Karir: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
(éjaan using AWB)
c (→‎Karir: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
 
== Karir ==
Ora mung suksès ing donya akting kayata akting ing sinétron kang judhulé ''Tersanjung'', Alvin Adam uga tau mbintangi film layar amba kang judhulé ''Ca Bau Kan'' (dirilis taun [[2003]]), bebarengan karo [[aktor]] kondhang kang jenengé [[Ferry Salim]].<ref name="Alvin Adam 1"/> Nyusul [[film]] kang suksès ing fèstival yaikuya iku [[film]] kang judhulé ''Berbagi Suami'' (dirilis nalika taun [[2006]]).<ref name="Alvin Adam 1"/> Saiki Alvin ora mung ngurusi donya akting, dhèwèké uga dadi présènter program ''Showbiz on Location'' kang disiaraké ing stasiun [[tivi]] [[Metro TV]].<ref name="Alvin Adam 1"/>
 
Ing taun 2010, Alvin Adam karo [[Baim The Dance Company]], [[Aline Adita]] dadi Juri 'Idol'.<ref name="Alvin Adam 2">{{id}}[http://www.kapanlagi.com/showbiz/selebriti/baim-tdc-alvin-adam-dan-aline-adita-jadi-juri-idol.html berita Alvin Adam] diundhuh tanggal 3 September 2011</ref>
6.697

besutan