Heyden Panettiere: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku (2) using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku (2) using AWB)
Panettiere mulai ning dunya model nalika dheweké ning umur patang sasi,pisanan metu ning iklan “Playskool”.<ref name="hayden"/> Dheweké meranaké [[Sarah Roberts]] ning opera sabun ABC “one Life to Live” (nalika taun [[1994]] nganti taun [[1997]]), saterusé dheweké uga meranaké dadi “Elizabeth “Lizzie” Spaulding”
ning opera sabun CBS “Guiding Light” (1997-2000).<ref name="hayden"/>
Ning opera sabun kasebut dheweké meranaké wong kang berjuang ngelawan penyakité yaikuya iku [[leukimia]].<ref name="hayden"/>
Merga iku, komunitas [[Leukimia and Lymphoma]] mewnehi panghargaan babagan peranaé kasebut.<ref name="hayden"/>
 
Dheweké tampil dadi pemadu sorak ning “Bring It on: All or Nothing”.<ref name="hayden"/>
Nalika taun [[2004]], dheweké nembangaké lagu kang judulé “My Hero Is You” kang dadi tetembangan [[film]] kang dibintangi déning dheweké “Tiger Cruise" ning Disney Channel.<ref name="hayden"/>
Single kang pisanan Panttiere yaikuya iku Wake Up Call kang dirilis sacara digital nalika tanggal [[5 Agustus]] taun [[2008]].<ref name="hayden"/>
 
==FILMOGRAFI ==
6.697

besutan