Situs Gembirawati: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
(→‎top: éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
|size=
}}
'''Situs Gembirawati''' yaikuya iku salah sawijiné situs [[Mataram Islam]] ing tlatah Dhusun Watugajah, [[Girijati, Panggang, Gunung Kidul]], Daerah Istimewa Yogyakarta. Wangunan iki diarani déning wong-wong kana minangka jugrugan candhi. Sakjané wangunan iki wujudé dudu candhi, nanging awujud pasanggrahan saka mangsa Mataram Islam. Amarga sèjarah iku, jèneng komplèks wangunan iki diarani Situs Gembirawati.
 
[[Kategori:Kabupatèn Gunung Kidul]]
6.697

besutan