Full House (drama seri 2004): Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
}}
 
'''Full House''' (Hangul: 풀하우스; RR: Pul-hauseu) yaikuya iku drama seri Korea kang duweni artis [[Song Hye-kyo]], [[Rain]], [[Han Eun-jeong]] lan [[Kim Sung-soo]]. Drama punika duweni episode 16 déning Woon Soo-yoon. Disiarke Korean Broadcasting System (KBS2) mulai 14 Juli 2004 lan episeod terakhir 4 September 2004.
 
==Ost Musik==
6.697

besutan