Bathara Antaboga: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎Silsilah: éjaan, replaced: yaiku → ya iku (2) using AWB
(éjaan using AWB)
c (→‎Silsilah: éjaan, replaced: yaiku → ya iku (2) using AWB)
SH Anantadewa kagungan putra siji wujud ula asmané SH Anantanaga. SH Anantaswara uga kagungan putra siji wujudé manungsa, asmané Dèwi Wasu. Sabanjuré SH Anantanaga didhaupaké klawan Dèwi Wasu, peputra SH.Anantaboga iya Antaboga.
 
Garwané SH Antaboga asmané Dèwi Superti iya Sarmananastiti, putriné SH Ismaya. Putrané SH Anantaboga ana loro, yaikuya iku Dèwi Nagagini (kang banjur kagarwa déning satriya Panenggak Pandhawa, Bratasena) lan Bambang Nagatatmala. Déné putrané sing ora kacathet ing sarasilah ana loro, yaikuya iku Dèwi Sinta Basundari lan Dèwi Basuwati iya Dèwi Landhep. Putri loro mau mung kocap ing lakon Watugunung.
 
== Wujud ==
6.697

besutan