Polifenol: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎Mupangat: clean up using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
c (→‎Mupangat: clean up using AWB)
== Mupangat ==
 
Sawatara polifenol nduwé mupangat wigati banget, kayata [[flavon]], [[flavonoid]], lan [[isoflavon]] kang dimagertèni nduwèni sipat [[antioksidan]].<ref name="internet1"/> Antioksidan iki dipracaya nduwenduwé khasiat ningkataké kemampuan [[anti-inflamasi]] lan kanggo kekebalan awak.<ref name="internet1"/> Kandhutan [[antioksidan]] ing polifenol bisa netralaké radhikal bébas kang nduwé èfèk ngrusak sèl-sèl lan jaringan awak lan uga bisa ngalang-ngalangi prosès dadi tuwa amarga radhikal bébas kasebut.<ref name="internet1"/> Polifenol uga nguwataké sistem kekebalan awak kanggo njaga kasarasan lan nyegah tuwuhé [[penyakit]].<ref name="internet1"/>
 
== Cathetan Suku ==
1.578

besutan