Gunung Kilimanjaro: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
éjaan using AWB
c (→‎Pranala njaba: All info is kept in Wikidata, removed: {{Link FA|fr}} using AWB (10903))
(éjaan using AWB)
{{kothakinfo gunung geni
| nama = Kilimanjaro
| negaranagara = Tanzania
| lokasi= Lor-wétan [[Tanzania]]
| gambar = [[Gambar:Kibo_summit_of_Mt_Kilimanjaro_001.JPG|300px]]
| first =
| publisher = Jet Propulsion Laboratory, California Institute of Technology
}}</ref> dhuwuré 4.600 m yèn diukur saka sikil gunung.
 
Puncak Kilimanjaro uga arupa puncak paling dhuwur ing [[Afrika]], kanthi kadhuwuran 5.895 meter ing sadhuwuring permukaan laut. Gunung iki uga disebut ''Kilima Dscharo'' utawa ''Oldoinyo Oibor'' sing ateges gunung putih ing [[basa Masai]].<ref name=usra>{{cite web
{{Pitu pucuk}}
{{Artikel Dhasar}}
{{geo-stub}}
 
[[Kategori:Gunung ing Tanzania]]
 
 
{{geo-stub}}
352.737

besutan