Parembugan Naraguna:Glorious Engine: Béda antara owahan

463 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
→‎Dirembug Dhisik: bagéyan anyar
(→‎Interwiki: bagéyan anyar)
(→‎Dirembug Dhisik: bagéyan anyar)
 
Maturnuwun sampun ngerewangi mlebetaken artikel-artikel kulo ten wikidata.
 
== Dirembug Dhisik ==
 
Sugeng siyang. Mas, awakmu aja asal ngalih-alih kaca tanpa dirembug. Contoné ngalih kaca [[Monumèn Simpang Lima Gumul‎]] nyang [[Simpang Lima Gumul‎]] tanpa ana rembugané babar blas. Menawa pancèn perlu dilih, prayogané dirembug dhisik, mligi karo sing nggawé {{ping|Adhi Kurniawan}}. Matur suwun. [[Panganggo:Cahyo Ramadhani|Cahyo Ramadhani]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:Cahyo Ramadhani|pirembagan]]</sup> 10 Mei 2016 03.30 (UTC)
63.848

besutan