Sumatra Kulon: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(→‎top: éjaan using AWB)
|-
| [[Gubernur]]:
| [[Irwan Prayitno|Prof. DR. Irwan Prayitno, M.Sc]] (20102016-20152021)
|-
| Jembar<br />&nbsp;- Total:
|}
 
'''Propinsi Sumatra Kulon''' iku katata jroning 12 kabupatèn lan 7 kutha. [[Kutha krajan]]ne ya iku [[Kutha Padang|Padang]], kutha-kutha liyané: [[Kutha Bukittinggi|Bukittinggi]], [[Kutha Solok|Solok]], [[Kutha SawahluntaSawahlunto|SawahluntaSawahlunto]] lan liyané.
 
== Kabupatèn ==
85

besutan