Suparto Brata: Béda antara owahan

10 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
(éjaan using AWB)
*''[[Sanja Sangu Trebela]]'' (nganggo jeneng sesinglon Peni)
*''[[Tanpa Tlacak]]''
*''Trem''
*''[[Tretes Tintrim]]''
*''[[Pawèstri Tanpa Idhèntiti]]
1.578

besutan