Pasisir Guwa Cemara: Béda antara owahan

47 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
'''Pasisir Guwa Cemara''' ya iku pasisir lan objèk wisata ing tlatah Kabupatèn Bantul. Pasisir iki diarani Guwa Cemara amarga kathah wit-wit cemara urang ing sakiwa tengené pasisir. Cemara urang iku ingkang mbentuk guwa, mulané diarani Pasisir Guwa Cemara. Wit cemara urang iku ditandur miwiti taun 2003. Saben mangsa prèinan sêkolah akèh dhayoh sing teka ing Pasisir Guwa Cemara.
 
[[Kategori:Pasisir ing IndonésiaYogyakarta|Guwa Cemara]]
[[Kategori:Panumpukan Wiki Mrebawani]]
[[Kategori:Pasisir ing Pulo Jawa|Guwa Cemara]]
63.637

besutan