Karim Muda: Béda antara owahan

37 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
'''Karim Muda''' (lair ing Acèh, 4 April 1933) iku asistèn unit, lelurah unit, lan lelurah prodhuksi ing sawènèh filem Indonésia.{{sfn|Suharto|1999|p=263}}
 
Dhèwèké lulusan Akademi Film Nasional, kalebu Universitas Jayabaya, taun 1966 banjur nerusaké sekolah ing Fakultas Publisistik, Universitas Ibnu Chaldun. Sadurungé mlebu jagat filem, Karim Muda minangka anggota grup musik Kinantan lan narakarya ing Wadya Laut.{{sfn|Suharto|1999|p=263}}
63.840

besutan