Powiat Wejherowo: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  6 taun kepungkur
c
typo
c (typo)
c (typo)
}}
 
'''Powiat Wejherowo''' ([[basa Polski]] ''powiat wejherowski'') iku ''[[powiat]]'' (kayadéné “[[kabupatèn]]” in Tanah Jawa) ing [[Polandia]]. Kutha krajané ya iku [[Wejherowo]]. Powiat iki papané ana ing [[propinsiprovinsi Pomerania]] lan nduwé padunung 179.498 jiwa.
 
{{Provinsi Pomerania}}
 
[[Kategori:Powiat ing propinsiprovinsi Pomerania]]