Organisme: Béda antara owahan

12 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
Prakata ora usah diwenehi bagian.
c (→‎Prakata: éjaan using AWB)
(Prakata ora usah diwenehi bagian.)
==Prakata==
Ing èlmu [[biologi]] lan [[ekologi|ékologi]], '''organisme''' ([[basa Yunani]] ''organon'' sing tegesé '''piranti/alat''') iku sejatiné benda sing urip utawa sacara èlmiah ya iku kumpulan [[sel (biologi)|sel]] sing silih pangaruh nganti duwé fungsi sing stabil lan duwé sifat [[urip]]. Mila organisme asring uga disebut
 
301

besutan