Paramasastra Jawa: Béda antara owahan

21 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
(tambah sithik)
 
== Tembung aran ==
[[Tembung aran]] iku ing cara gagrag Latin diarani nomèn utawa nomina. Tembung iki nuduhaké jeneng utawa aran sawijining barang lan apa waé sing dianggep barang.
 
=== Tembung panyilah ===
Tembung panyilah ''kang'', ''sing'' utawa ing krama ''ingkang'' iku kanggo nyilahaké tembung aran karo tembung-tembung utawa ukara susulan sing dadi katranganing tembung aran mau.
 
== Tembung kriya ==