Parembugan:Kaoliang: Béda antara owahan

368 bèt wis ditambahake ,  14 taun kepungkur
re:
Tidak ada ringkasan suntingan
(re:)
 
La piyé? [[User:Meursault2004|Meursault2004]]<sup>[[User_talk:Meursault2004|ngobrol]]</sup> 19:08, 24 Februari 2008 (UTC)
 
:Wah, sorry, telat. Ncèn sorghum ki ya diarani salah sawijiné millet ("hirse") mbèk wong Jerman, padha karo jewawut. Mbokmenawa wong Landa ya padha panganggepané. Aku ngertiné sorgum=canthèl pas maca buku2 tani pas kuliah mbiyèn. Lha, ning bausastra jewawut diarani apa mbèk wong Landa Mas? [[Panganggo:Kembangraps|Kembangraps]] 10:28, 25 Februari 2008 (UTC)
34

besutan