Jawa Wétan: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
→‎top: gedhe, gedhè -> gedhé using AWB
c (→‎top: kudhu -> kudhu using AWB)
c (→‎top: gedhe, gedhè -> gedhé using AWB)
|}
 
'''Jawa Wetan''' ([[basa Indonésia]]: ''Jawa Timur'') iku propinsi ing [[Indonésia]]. Propinsi iki anane ing ujung [[wétan]] pulo [[Jawa]] lan uga ngliputi [[pulo Madura]] lan [[pulo Bawéan]]. [[Kutha krajan]] propinsi iki ya iku kutha [[Surabaya]] sing uga kutha gedhegedhé kaping 2 ing Indonésia.
 
== Sajarah ==
348.872

besutan