Adriano Leité: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
→‎top: entuk -> éntuk using AWB
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
c (→‎top: entuk -> éntuk using AWB)
|ntupdate = [[18 Juni]] [[2008]]
}}
'''Adriano''' utawa lengkape '''Adriano Leite Ribeiro''' lair tanggal [[17 Februari]] [[1982]] ing [[Brazil]], dhuwure ya iku 189 cm, entukéntuk julukan '''L'Imperatore''' (The Emperor).
 
{{Rintisan}}
348.872

besutan