Komité Narakarya Negarantara: Béda antara owahan

8 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
| style="vertical-align:top;padding-left:15px; padding-bottom:10px;padding-right:10px;font-size:95%;background:#f9f9f9;" |
* Winujud saka para anggota dhegé ''CWI'' sing kepilih ing muktamar arcapada;
* Mbakoni bab titi-titiné ''CWI'' seselaning muktamar-muktamar;
* Milih Kapanitèn Negarantara.
| style="vertical-align:top;padding-left:15px; padding-bottom:10px;padding-right:10px;font-size:95%;background:#f9f9f9;" |
* Inggitani pakaryan dina-dinané ''CWI'';
* Mbakoni bab ayahan pituduh-pituduh saka KPN, marang sing andarbèni;
* Nyawisi kintaka-kintaka lan lapuran arak-arakan lan palilah jroning rapat KPN.
|}
238

besutan