Mike Dalton (Romo): Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: ganti kat using AWB
c (→‎top: ganti kat using AWB)
c (→‎top: ganti kat using AWB)
[[Kategori:Wong Kanada sajroning Perang Donya II]]
[[Kategori:Romo Katulik]]
[[Kategori:KalairanLair 1902]]
[[Kategori:Pati 2009]]
[[Kategori:Artikel mawa basa krama]]
352.737

besutan