Vlieland: Béda antara owahan

29 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c (bot Menambah: nn:Vlieland)
[[image: LocatieVlieland.png|right]]
 
[['''Vlieland]]''', iku sawijining <i>[[gemeente]]</i> lan [[pulo]] [[Walanda]] sing panggonané ana ing [[provinsi]] [[Friesland]]. Ing taun [[2004]] tlatah iki nduwé [[pedhunung]] cacahé ana 1.157 jiwa.
 
{{stub}}
 
==Uga delengen==
{{GemeentenFriesland}}
 
[[categoryKategori:KuthaGemeente ing Walanda]]
[[Kategori:Pulo ing Walanda]]
 
[[ca:Vlieland]]