22 Mèi: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
replaced: film → filem
c (Cahyo Ramadhani ngalihaké kaca 22 Mei nyang 22 Mèi)
(replaced: film → filem)
''' 22 [[Mei]] ''' punika, dinten ingkang kaping 142 utawi 143 ing [[taun|warsa]] [[kabisat]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
 
== Kadadosan Wigati ==
* [[2008]] - Film ''[[Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull]]'' dirilis. Film iki filmfilem kaping 4 ing siklus [[Indiana Jones]] lan metu sawisé 19 taun.
 
== Wiyosan ==
 
== Séda ==
 
 
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
 
 
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
:[[21 Mei]] - [[22 Mei]] - [[23 Mei]]
* [[Kalendher kadadeyan|Kalèndher kadadéyan]]
 
 
[[Kategori:Kalendher kadadeyan]]
352.737

besutan