Lendhah, Kulon Praga: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Pranala njaba: replaced: Pranala jaba → Pranala njaba
(éjaan using AWB)
(→‎Pranala njaba: replaced: Pranala jaba → Pranala njaba)
{{reflist}}
 
==Pranala jabanjaba==
* [http://www.kulonprogo.go.id/main.php Situs resmi Kabupatèn Kulonpraga]
 
352.737

besutan