Languedoc-Roussillon: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Pranala njaba: replaced: Pranala jaba → Pranala njaba
(→‎Pranala njaba: replaced: Pranala jaba → Pranala njaba)
'''Languedoc-Roussillon''' ([[basa Occitan]]: ''Lengadòc-Rosselhon''; [[basa Katalan]]: ''Llenguadoc-Rosselló'') iku sawijining ''[[Région ing Perancis|région]]'' [[Perancis]]. ''Région'' iki wewatesan karo [[Spanyol]], [[Andorra]] lan [[Segara Tengah]].
 
== Pranala jabanjaba ==
{{commons|Category:Languedoc-Roussillon}}
* {{fr}} [http://www.cr-languedocroussillon.fr/ Situs resmi]
348.872

besutan